Igal aastal läheb Eestis raisku umbes 100 000 tonni toitu, millest vähemalt pool oleks veel täiesti söögikõlbulik. Kõige rohkem raisatakse toitu kahjuks just kodudes.
Miks see nii on ja milliseid nippe võiks igaüks meist oma menüüd planeerides ette võtta, seda küsime Fotografiska Tallinn peakokalt ja jäätmeteta elustiili propageerijalt Peeter Pihelilt.
Tunni teises pooles tuleb külla Kaisa Potisepp ERR-i portaalist Menu, et anda ülevaate kultuurisündmustest, mida lähiajal nautida.
Kuulake neljapäeval kell 10.05. Saadet juhib Kerttu Kaldoja.
"Huvitaja" uurib asju, mis puudutavad meie elukeskkonda ja eluviisi. Ootame kuulajatelt tagasisidet ja teemapakkumisi kodulehele või e-posti aadressil huvitaja@err.ee.
Kuulake teisipäevast reedeni kell 10.05 (kordus kell 01.00). Saadet teevad Krista Taim, Sandra Saar, Johannes Voltri, Priit Ennet, Kadri Põlendik ja Jakob Rosin.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.