Oleme harjunud kasvatama köögivilja põllul ja aias, aga kuidas käib metsas toidu kasvatamine ehk toidusalu rajamine? Ühest küljest on see loodussõbralik, sest väetisi ja putukamürke ei kasutata, teisalt võiks see tagada linnades toidujulgeolekut. Külla tuleb Kesk-Eestis toidusalu rajanud permakultuuri huviline Marian Nummert (pildil). Samuti räägime Tervise Arengu Instituudi vanemteadur Eha Nurgaga taimetoitlaste uuringust.
Saatejuht on Sven Paulus.
Reporteritund. Kliimakindla majanduse seadus
Viimastel kuudel on räägitud palju kliimakindla majanduse seadusest. Rahulolematust kostub nii keskkonnaühendustelt kui ka ettevõtjatelt.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.