Räägime Eesti moekunstist ning säästlikust ja mõistlikust tarbimisest. Kohalik moelooming kogub järjest enam hoogu, kuid kiirmood pakub tunduvalt soodsamat ja lihtsamat viisi trendiga kaasas käia. Kas meie rõivad peaksid olema pigem ajatud, millal millist valikut teha ning kuidas moe virvarris iseendaks jääda rahakotile liiga tegemata, sellest räägime nii tuntud moeblogijate kui ka Eesti disaineritega. Stuudios on mõtteid avaldamas stilist Jörgen Terepson.
Tunni lõpul tutvume ka Eesti parimate toiduainetega ning seekord teeme juttu Saaremaa soolavõiga valminud forellifileest.
Saatejuht on Kerttu Kaldoja, reporter Rutt Ernits-Sups. Kuulake kolmapäeval, 9. augustil kell 10.05.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.