Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.
Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist:
Huvitaja. Toit
Räägime heast söögist ja suvistest roogadest, mida veel grilliõhtutel nautida saab. August on ju ka talvevarude purkipaneku aeg! Külas on telekokk Sven Azojan ja meil jätkub juttu Euroopa toidukultuurist kuni karmi etiketini välja, mida Sven ka koolitajana õpetanud on. Saate teises pooles tuleb külla Taavi Rehepapp Saarioinen Eestist, sest oleme oma kolmapäevaste juttudega Eesti parimast toiduainest jõudnud hõbemärgi saajatega lõpule.
Saatejuht on Ene Veiksaar. Kuulake kell 10.05.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.