Eestlased on Euroopa ühed suuremad lihasööjad, aga nii oma tervisele kui ka keskkonnale oleks kasulikum lihasöömist vähendada.
Kui aga maast madalast oled harjunud sööma hakklihakastet ja seapraadi, siis kuidas muuta oma menüüd selliselt, et alles jääks 10 grammi liha päevas? Lihasöömise vähendamise vajalikkusest ja lihaalternatiivide otsimisest räägivad TTÜ nooremteadur ja toitumisnõustaja Eliis Salm ning toiduteadusasutuse TFTAK teadusdirektor Sirli Rosenvald. Saatejuht on Kadri Põlendik.
"Huvitaja" uurib asju, mis puudutavad meie elukeskkonda ja eluviisi. Ootame kuulajatelt tagasisidet ja teemapakkumisi kodulehele või e-posti aadressil huvitaja@err.ee.
Kuulake teisipäevast reedeni kell 10.05 (kordus kell 01.00). Saadet teevad Krista Taim, Sandra Saar, Johannes Voltri, Priit Ennet, Kadri Põlendik ja Jakob Rosin.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.