Kas iidse pühakoja müüride vahel sobib avada peent restorani?
Kuulame arvamusi ja argumente nii muinsuse hoidjate kui ka toidukultuuri edendajate poolelt, ja mitte ainult Taaralinna toomkiriku näitel.
Arutlevad Tartu Ülikooli muuseumi direktor Mariann Raisma, restoraniomanik Martti Siimann, ajaloolane ja muinsuskaitsja Riin Alatalu ja restoranigiidi White Guide Baltikumi juht Aivar Hanson.
"Huvitaja" uurib asju, mis puudutavad meie elukeskkonda ja eluviisi. Ootame kuulajatelt tagasisidet ja teemapakkumisi kodulehele või e-posti aadressil huvitaja@err.ee.
Kuulake teisipäevast reedeni kell 10.05 (kordus kell 01.00). Saadet teevad Krista Taim, Johannes Voltri, Kerttu Kaldoja, Kadri Põlendik ja Jakob Rosin.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.