Miks on nii, et kogu arenenud maailmas hakkasid kroonilised tervisehädad vohama samal ajal, kui tekkis komme toitumist riiklikult reguleerida? Miks annavad toitumisnõustajad ja arstid soovitusi, mis sobivad vaid väiksele osale inimestest? Miks tembeldatakse kõik veidigi normist kõrvale kalduvad toitumispõhimõtted "uhhuuks"?
Neile ja teistele küsimustele otsisid eile Arvamusfestivali teadusalal vastuseid toitumisterapeut Külli Holsting, toidu- ja mikrobioomiteadlane Kaarel Adamberg ning tervisehuvilisest sotsiaalteadlane Aet Kiisla.
Arutelu algatas "Labori" toimetaja Priit Ennet.
Kuulake pühapäeviti kell 17.05 (kordus kell 01.00)
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.