Täna saates viskame pilgu 5. novembri ajalukku.
Intervjueerime oma elus kannapöörde teinud endist turundusjuhti ja praegust taluperenaist Kristine Põldverit.
Juttu tuleb ka Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse ametisse astuva juhi ja välispoliitikaeksperdi Indrek Kannikuga, kellega kahtlemata ei saa me üle ega ümber võimalusest anaüüsida ka Ameerika Ühendriikide presidendivalimiste mõjusid.
Retseptirubriik tuleb täna Kuressaarest ning Piret Puusepp soovitab kuulajatele läätse strooganovi.
Saate lõpus viin ma teid Gangese Jõe äärde ja me lõdvestame oma päevast pinges lihased.
MIDA ME TÄNA SÖÖME: Läätse strooganov
Valmistamisaeg: 40 - 45 minutit
250 grammi rohelisi või pruune läätsi
800 ml vett
1 sibul
2 marineeritud kurki
1 teelusikas soola
5 supilusikat tomatipastat
¼ teelusikas jahvatatud muskaatpähklit
1 supilusikas paprikapulbrit
(1 supilusikas sojakastet või tamarit)
(2 supilusikat taimset koort)
Valmistamine:
Pane läätsed koos vee ja hakitud sibulaga keema.
Keeda keskmisel kuumusel 30 - 40 minutit, kuni läätsed on pehmed.
Lisa hakitud marineeritud kurk, sool, tomatipasta, muskaatpähkel, paprikapulber ning soovi korral sojakaste ja taimne koor.
Sega ning lase veel paar minutit podiseda.
Serveeri.
Head isu soovib Piret Kuressaarest.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.