Seljakotis toodud kulleritoit võitis eriolukorras veelgi populaarsust. Kuidas mõjutab see tendents ajutiselt uksed sulgenud restoranide käekäiku ja meie toidukultuuri laiemalt, küsime kell 7.35 Eesti kulinaaria instituudi asutajalt ja restoraniomanikult Dimitri Demjanovilt.
Eesti inimesi on tabanud mitte ainult kana- vaid ka kutsikahullus. Sama juhtus eelmise majanduskriisi ajal, kirjutab Eva-Lotta Kivi Maalehes ja räägib "Vikerhommikus" kell 8.15.
Dagö tegi üle hulga aja albumi, "Küte" on selle nimi. Bändi loominguline raskekahurvägi Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane räägivad kell 9.20, kui tõsine oli oht kahe albumi vahele jäänud üheksa aastal jooksul manduda ja rooste minna.
Saatejuhid on Romi Hasa ja Sten Teppan.
"Vikerhommiku" toimetaja on Anu Merila.
ÕNNESOOVIDE kohta loe lähemalt siit.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.