Külla tulevad retseptide väljamõtleja Lia Virkus ja kokaraamatute autor Pille Enden. Kuuleme, mida on nemad talveks hoidistanud ja mida annaks veel purki panna.
Kuidas on lood Eesti toiduga, mida tähistab pääsukese märk tootel, sellest räägib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna nõunik Meeli Lindsaar.
Tunni lõpus kuuleme kultuurisoovitusi.
Saatejuht on Krista Taim.
Kultuuriloolane Raimo Raag: "Sõjapõgenik, kes tuleb Rootsi tühjade kätega, oma perega, purupaljas. Temast saab kirikuõpetaja, kes pärast Vene rüüstet ehitab kiriku üles, ostab trükikoja, ostab mõisa ja saab mitte ainult trükikoja omanikuks, vaid ka kirjastajaks ja siis veel kõrtsipidajaks - vaat see on elukunstnik!"
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.