Otsime vastuseid küsimustele, miks liha tootmist ei saa pidada kõige keskkonnasõbralikumaks tegevuseks ning kas lihatarbimisest loobumine või liha aseainete kasutamine aitab maailma päästa. Sel teemal tulevad arutlema Eesti Maaülikooli toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetooli õppejõud Kristi Kerner ja põllumajandusloomade söötmise ja toitumisfüsioloogia dotsent Marko Kass.
Tunni teises pooles on stuudiosse oodata ka ERRi kultuuriportaali toimetajat Kaspar Viilupit, kes toob meieni värsked kultuurisoovitused ja muud põnevad tegevused vaba aja sisustamiseks.
Saatejuht on Jane Saluorg.

Käbi ei kuku... Andrus ja Marta Vaarik
"Emaks saamine on ülitore kogemus, aga see vastutus, et mina pean olema eeskuju kellelegi teisele...," kirjeldab Marta Vaarik emotsionaalset segadust, mis elu ühte tipphetke saadab.
Kommentaarid