Oleme harjunud kasvatama köögivilja põllul ja aias, aga kuidas käib metsas toidu kasvatamine ehk toidusalu rajamine? Ühest küljest on see loodussõbralik, sest väetisi ja putukamürke ei kasutata, teisalt võiks see tagada linnades toidujulgeolekut. Külla tuleb Kesk-Eestis toidusalu rajanud permakultuuri huviline Marian Nummert (pildil). Samuti räägime Tervise Arengu Instituudi vanemteadur Eha Nurgaga taimetoitlaste uuringust.
Saatejuht on Sven Paulus.
Kultuuriloolane Raimo Raag: "Sõjapõgenik, kes tuleb Rootsi tühjade kätega, oma perega, purupaljas. Temast saab kirikuõpetaja, kes pärast Vene rüüstet ehitab kiriku üles, ostab trükikoja, ostab mõisa ja saab mitte ainult trükikoja omanikuks, vaid ka kirjastajaks ja siis veel kõrtsipidajaks - vaat see on elukunstnik!"
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.