Oleme harjunud kasvatama köögivilja põllul ja aias, aga kuidas käib metsas toidu kasvatamine ehk toidusalu rajamine? Ühest küljest on see loodussõbralik, sest väetisi ja putukamürke ei kasutata, teisalt võiks see tagada linnades toidujulgeolekut. Külla tuleb Kesk-Eestis toidusalu rajanud permakultuuri huviline Marian Nummert (pildil). Samuti räägime Tervise Arengu Instituudi vanemteadur Eha Nurgaga taimetoitlaste uuringust.
Saatejuht on Sven Paulus.

Euroopa aeg. Kuhu kerkisid keskajal linnad?
Tartu Ülikooli keskaja teadur Mihkel Mäesalu: "12. ja 13. sajand on see aeg, kus, väga laias mõttes öeldes, kujunes Euroopas Alpidest põhja pool välja see, mida meie üldiselt kujutame ette keskaegse linnana."
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.