Oleme harjunud kasvatama köögivilja põllul ja aias, aga kuidas käib metsas toidu kasvatamine ehk toidusalu rajamine? Ühest küljest on see loodussõbralik, sest väetisi ja putukamürke ei kasutata, teisalt võiks see tagada linnades toidujulgeolekut. Külla tuleb Kesk-Eestis toidusalu rajanud permakultuuri huviline Marian Nummert (pildil). Samuti räägime Tervise Arengu Instituudi vanemteadur Eha Nurgaga taimetoitlaste uuringust.
Saatejuht on Sven Paulus.

Reporteritund. Külaelu. Heli ja Argo Lääts munatootmisest ja Viktoria Gošovski Eesti maatõugu veistest
Seekordse saate maaelulood on salvestatud Pärnumaal munatootmisega tegelevas peretalus ning Läänemaa karjalaudas, kus pingutatakse Eesti maatõugu piimakarja säilitamise nimel.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.