Oleme harjunud kasvatama köögivilja põllul ja aias, aga kuidas käib metsas toidu kasvatamine ehk toidusalu rajamine? Ühest küljest on see loodussõbralik, sest väetisi ja putukamürke ei kasutata, teisalt võiks see tagada linnades toidujulgeolekut. Külla tuleb Kesk-Eestis toidusalu rajanud permakultuuri huviline Marian Nummert (pildil). Samuti räägime Tervise Arengu Instituudi vanemteadur Eha Nurgaga taimetoitlaste uuringust.
Saatejuht on Sven Paulus.

Reporteritund. E-etteütluse tulemused
Kui järjekorras kaheksateistkümnes Vikerraadio e-etteütlus on kirjutatud ja ära saadetud, jääb oodata tulemusi, võitjate nimesid ja mis peaasi, etteütluse õiget või õigeks loetud kirjapilti.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.