
Ühiskond on üha enam polariseerunud konservatiivsuse ja liberaalsuse teljel ning rahulik ja kaasav arutelu tundub ülesköetud emotsioonide tõttu võimatu.
07.06.2018
Kuidas avastada enda jaoks sea- ja linnuliha kõrval ka veiseliha, räägib grillimeister, restoranide Pull ja Härg omanik Enn Tobreluts.
Eestimaalaste lihaeelistustest annab ülevaate Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Menu portaali toimetaja Kerttu Kaldoja soovitab huumorifestivali Luige Nokk ja räägib Pardirallist.
Saatejuht on Meelis Süld. Kuulake 7. juunil kell 10.05.
"Huvitaja" uurib asju, mis puudutavad meie elukeskkonda ja eluviisi. Ootame kuulajatelt tagasisidet ja teemapakkumisi kodulehele või e-posti aadressil huvitaja@err.ee.
Kuulake teisipäevast reedeni kell 10.05 (kordus kell 01.00). Saadet teevad Krista Taim, Johannes Voltri, Kerttu Kaldoja, Kadri Põlendik ja Jakob Rosin.
Ühiskond on üha enam polariseerunud konservatiivsuse ja liberaalsuse teljel ning rahulik ja kaasav arutelu tundub ülesköetud emotsioonide tõttu võimatu.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.