Eesti muuseumid ootavad rahvalugusid. Projektijuht Küll Lupkin räägib sellest, mis muuseum missuguseid lugusid ootab, kuhu ja kuidas neid saata ja kus neid eksponeeritakse.
Eesti Rahva Muuseumi vanemteadur Anu Kannike räägib, kuidas meil 90ndatel vaimustuti bistroodest ja McDonaldsist, ilusa pakendiga kauasäilivatest keeksidest ja küpsistest. Aga muudeti ka toitumisharjumusi, mis kehtivad tänaseni, nt on rohkem hakatud kasutama oliiv- jm õlisid, külmutatud toiduained jm
Saatejuht on Ülle Karu. Kuulake 13. jaanuaril kell 16.05.
Foto: Eesti Rahva Muuseumi vanemteadur Anu Kannike tutvustab saates 90ndate aastate toiduteemat (foto: ERM).

Arengud maailma suurima rahvaarvuga Hiina Rahvavabariigis sunnivad meid juba neljandal korral saatesarja ajaloos pöörama pilgu sellele Aasia hiidriigile.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.