
Kuna liikluses hukkunute ega liiklusõnnetuste arv ei lange, räägitakse liiklusjärelvalves vajadusest suurte muudatuste järele.
06.12.2016
Kui selge ja vajalik info peaks olema toiduainete pakenditel? Kui arusaadav on inimeste jaoks toote kalorsus, rasva-, suhkru- või soolasisaldus ja millised nõuded kehtivad tööstustele info avaldamise suhtes?
Saates räägivad toiduainete pakendiinfost Tervise Arengu Instituudi toitumisekspert Tagli Pitsi, Maaeluministeeriumi toidu üldnõuete büroo peaspetsialist Külli Johanson ja toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
"Huvitaja" teises pooles vahendame ERRi teadusportaali "Novaator" tervise- ja teadusuudiseid.
Saatejuht on Meelis Süld. kuula 6. detsembril kell 10.05.
Kuna liikluses hukkunute ega liiklusõnnetuste arv ei lange, räägitakse liiklusjärelvalves vajadusest suurte muudatuste järele.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.