
Neljapäevases "Reporteritunnis" võtame jutuks majanduse käekäigu uute piirangute valguses. Mis saab piirangute alla sattuvate ettevõtete töötajatest? Kas ettevõtetel on mingigi võimalus ellu jääda ja mida soovitakse ja oodatakse riigilt?
23.11.2016
Räägime toidu ülejääkidest ja sellest, kuidas neid targalt kasutada.
Milliseid maitsvaid roogi eelmise päeva jääkidest valmistada?
Stuudios on toidublogija ja mitmete kokaraamatute autor Mari-liis Ilover. Hiljuti ilmus temalt ka raamat "Targa kokkaja retseptiraamat. Ülimaitsvalt ülejääkidest". Oodatud on ka kuulajate ideed.
Tunni lõpus teeme juttu Kambodžast, ETVs näeb dokumentaalfilmi "Kolm juveeli", mille autor ja režissöör Gerli Nõmm räägib filmi sünnist.
Saatejuht on Krista Taim. Kuula 23. novembril kell 10.05.
Neljapäevases "Reporteritunnis" võtame jutuks majanduse käekäigu uute piirangute valguses. Mis saab piirangute alla sattuvate ettevõtete töötajatest? Kas ettevõtetel on mingigi võimalus ellu jääda ja mida soovitakse ja oodatakse riigilt?
Kommentaarid