Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.
Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist:
Huvitaja. Toidujääkide tark kasutamine
Räägime toidu ülejääkidest ja sellest, kuidas neid targalt kasutada.
Milliseid maitsvaid roogi eelmise päeva jääkidest valmistada?
Stuudios on toidublogija ja mitmete kokaraamatute autor Mari-liis Ilover. Hiljuti ilmus temalt ka raamat "Targa kokkaja retseptiraamat. Ülimaitsvalt ülejääkidest". Oodatud on ka kuulajate ideed.
Tunni lõpus teeme juttu Kambodžast, ETVs näeb dokumentaalfilmi "Kolm juveeli", mille autor ja režissöör Gerli Nõmm räägib filmi sünnist.
Saatejuht on Krista Taim. Kuula 23. novembril kell 10.05.
Kommentaarid