Miks Eesti uued toitumissoovitused suurendavad soovitatavat D-vitamiini kogust, selgitab töörühma liige, Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudi õppejuht Sirje Vaask. Punase ja töödeldud liha väidetavast kahjulikkusest räägib Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete instituudi emeriitdotsent Tiiu Liebert.
ERRi teadusportaali Novaator terviseuudiseid kommenteerib Marju Himma-Kadakas: jätkub alkoholireklaami mõju teema käsitlemine, aga saame ka teada, miks inimese immuunsüsteemi pole kohane nimetada tugevaks või nõrgaks.
Saatejuht on Meelis Süld. Kuula 10. novembril kell 10.05.
"Huvitaja" uurib asju, mis puudutavad meie elukeskkonda ja eluviisi. Ootame kuulajatelt tagasisidet ja teemapakkumisi kodulehele või e-posti aadressil [email protected].
Kuulake teisipäevast reedeni kell 10.05 (kordus kell 01.00). Saadet teevad Krista Taim, Johannes Voltri, Priit Ennet, Kadri Põlendik ja Jakob Rosin.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.