Tervise Arengu Instituudi analüüsi järgi ei vähene pakendatud toitudes soola, suhkru või küllastunud rasvhapete sisaldus. Toidutootjad ei ole kriitikaga nõus. Stuudios väitlevad TAI poolt toitumise valdkonna juht Janne Lauk ja vanemspetsialist Tuuli Taimur ning toiduainetööstuse liidu juhataja Sirje Potisepp. Saatejuht on Lauri Varik.

Barokiajastu vastandlikud põhimõtted carpe diem ja memento mori – mõtle surmast, aga võta tänasest päevast viimast – on eriti aktuaalsed praegu, kui inimesed kiirustavad, et haarata kõike, mida maailm pakub, sest homne päev võib jääda viimaseks. Sellise paralleeli tõmbab Kadrioru kunstimuuseumi direktriss Aleksandra Murre.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.