Möödunud aasta aprillis sai Eesti endale esimesed Michelini tärni restoranid. Muidugi tähendab see meie toidusektorile ennekõike suurt rõõmu, kuid mitte ainult. Kui keeruline teekond see on, mida nõuab juba kord saadud tärni hoidmine ja milliseid katsetusi tuleb maitsemeeli hellitava retsepti nimel teha, seda küsime Michelini tärniga pärjatud tippkokalt Tõnis Siigurilt. Saatejuhid on Kirke Ert ja Taavi Libe.

Käbi ei kuku... Triinu Leppik-Upkin ja Lea Leppik
Sel pühapäeval räägivad lugusid nooruspõlvest ja koos kasvamisest kauaaegne Estonia Rahvusballeti tantsija Triinu Leppik-Upkin ja tema ema, Tartu tähetorni hingeks hüütud ajaloo kaasprofessor Lea Leppik.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.