Möödunud aasta aprillis sai Eesti endale esimesed Michelini tärni restoranid. Muidugi tähendab see meie toidusektorile ennekõike suurt rõõmu, kuid mitte ainult. Kui keeruline teekond see on, mida nõuab juba kord saadud tärni hoidmine ja milliseid katsetusi tuleb maitsemeeli hellitava retsepti nimel teha, seda küsime Michelini tärniga pärjatud tippkokalt Tõnis Siigurilt. Saatejuhid on Kirke Ert ja Taavi Libe.
Ajaloodoktor Lauri Vahtre: "Me võime mingisuguse muu näitaja võtta, mis teeb tänase Euroopa tänaseks Euroopaks, aga kui ma valin 1960. aastatel alanud mässulisuse ja vana eituse ja iseenda eituse, siis võiks tänane Euroopa olla umbes 60 aasta pikkune!"
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.