Möödunud aasta aprillis sai Eesti endale esimesed Michelini tärni restoranid. Muidugi tähendab see meie toidusektorile ennekõike suurt rõõmu, kuid mitte ainult. Kui keeruline teekond see on, mida nõuab juba kord saadud tärni hoidmine ja milliseid katsetusi tuleb maitsemeeli hellitava retsepti nimel teha, seda küsime Michelini tärniga pärjatud tippkokalt Tõnis Siigurilt. Saatejuhid on Kirke Ert ja Taavi Libe.

Surve, identiteedikriis ja depressioon - nende sõnadega kirjeldab saates "Käbi ei kuku..." 20-aastane Aleksandra Saar enda murdeea heitlusi. Et tema mõlemad vanemad (Ülle Lichtfeldt ja Indrek Saar) on olnud teatrimaailmaga lähedalt seotud, sattus ka neiu ise varakult lavale. Hiljuti tegi ta lühifilmis "Ääremängijad" kinodebüüdi, aga ometi on eneseleidmine olnud kõike muud kui lihtne teekond.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.