Möödunud aasta aprillis sai Eesti endale esimesed Michelini tärni restoranid. Muidugi tähendab see meie toidusektorile ennekõike suurt rõõmu, kuid mitte ainult. Kui keeruline teekond see on, mida nõuab juba kord saadud tärni hoidmine ja milliseid katsetusi tuleb maitsemeeli hellitava retsepti nimel teha, seda küsime Michelini tärniga pärjatud tippkokalt Tõnis Siigurilt. Saatejuhid on Kirke Ert ja Taavi Libe.

Ajaloodoktor Meelis Saueauk: "Kurioosne on see, et nad (NKVD-toim) peilisidki välja, et on kaks saatjat, mis toimivad selles rajoonis ja et nad peavad sidet omavahel ja Tallinnaga. Sidet Soomega ei tuvastatud. Ja ilmselt tänu sellele, et kuidagi saadi aru, et tegemist on eesti keelega, arvati, et tegemist on kaitseliidu diversioonigrupiga."
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.