Möödunud aasta aprillis sai Eesti endale esimesed Michelini tärni restoranid. Muidugi tähendab see meie toidusektorile ennekõike suurt rõõmu, kuid mitte ainult. Kui keeruline teekond see on, mida nõuab juba kord saadud tärni hoidmine ja milliseid katsetusi tuleb maitsemeeli hellitava retsepti nimel teha, seda küsime Michelini tärniga pärjatud tippkokalt Tõnis Siigurilt. Saatejuhid on Kirke Ert ja Taavi Libe.

Järjejutt. Piret Jaaks "Taeva tütred", 1
1911. aastal sõidab üks Haapsalust pärit neiu Türgimaale, et asuda seal tööle kooliõpetajana. Hiljem saab baltisaksa päritolu Anna Hedwig Büllist misjonär, kes päästis tuhandeid orvuks jäänud lapsi Armeenia genotsiidist.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.