Mitmete kokaraamatute autor ja tuntud toidublogija Tuuli Mathisen annab kukeseene-sulajuustu supi retsepti:
Põhikomponendid on 700-800 dl köögiviljapuljongit ja 500 gr kukeseeni.
Esmalt sulatad poti põhjas 30 gr võid, selles hautad ühe tükeldatud sibula ja tükeldatud küüslauguküüne, seejärel lisad mõned tükeldatud porgandid ja kukeseened ja siis puljongi. Kui kõik on keema tõusnud, võib panna 3-4 tükeldatud kartulit ja kui need on pehmed, siis läheb 200 gr sulatatud või toorjuustu.
Sellest tuleb imehea kreemine seenesupp, maitseb kogu perele, lubab Tuuli.

Reporteritund. Tuumajaam Eestisse?
Eesti on lähemal kui kunagi varem tuumajaama rajamist võimaldavale poliitilisele otsusele.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.