Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.
Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist:
Huvitaja. Lihasöömine
Seekordses "Huvitaja" saates kõneleme põhjalikult lihast. Lihasöömine on teema, mis võib tänapäeval peredes palju paksu verd tekitada. Mõni armastab grillida ja verivorsti süüa. Teine on aga täistaimetoitlane.
Kui palju oleks aga tervislik liha tarbida ning millist liha eelistada? Ning kas vastab tõele, et liha mitte tarbida on keskkonnasõbralikum kui liha tarbida? Kuidas on seotud liha ja kliimasoojenemine? Saates kõnelevad Tervise Arengu Instituudi toitumise ekspert Tagli Pitsi ja Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi dotsent Allan Kaasik.
Saatejuht on Johannes Voltri.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.