Tänavu sügisel möödus 125 aastat sellest, kui Eestis hakati esimest korda kinolinal filme näitama. Mismoodi see tol ajal välja nägi ning kuidas on Eesti kinokultuur viimase 125 aasta jooksul muutunud, sellest räägime kell 8.30 ajaloolase Andres-Teet Merisalu ja Evelina Nõmmega Tartu Elektriteatrist.
Sealiha on endiselt esimeseks valikuks eestlaste toidulaual, moodustades üle poole kogu lihatarbimisest. 2020. aastal söödi inimese kohta 40 kg sealiha. Seda, kas ja miks sealiha meie toidulaual olema peaks või kui palju liha üldse tarbida, selgitab personaaltreener Siim Kelner kell 9.15.
ÕNNESOOVIDE kohta loe lähemalt siit.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.