Millest tekib laktoositalumatus? Kuidas ära tunda gluteenitalumatust? Kui suur peaks olema keskmine toiduportsjon? Kuidas teha liha maitse ja tekstuuriga toodet, mis liha ennast ei sisaldagi?
Kõikidele neile küsimustele teab vastust toitumisteadlane RaivoVokk, kes ka kuulajaid sel teemal valgustab.
Saate lõpus vahendab meile värskeid terviseuudiseid ka Novaatori portaal.
"Huvitaja" uurib asju, mis puudutavad meie elukeskkonda ja eluviisi. Ootame kuulajatelt tagasisidet ja teemapakkumisi kodulehele või e-posti aadressil [email protected].
Kuulake teisipäevast reedeni kell 10.05 (kordus kell 01.00). Saadet teevad Krista Taim, Johannes Voltri, Priit Ennet, Kadri Põlendik ja Jakob Rosin.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.