Retsept:
120 grammi kanafileed
1 suurem kartul "Laura"
1 suurem pastinaak
1 keskmine porgand
1 punane sibul
1 küüslauguküüs
30 grammi idusid (soja või munguba)
15 grammi rukolat
Sool ja pipar
5 grammi toiduõli
3 grammi palsamiäädikat (kui pole, siis võib asendada näiteks sidruniga)
Valmistamine:
Koorime ja keedame kartuli ning lõikame suurteks tükkideks.
Pastinaadi ja porgandi koorime ning lõikame viiludeks.
Sibula koorime ja lõikame ribadeks.
Küüslaugu lõikame tükkideks.
Kanafilee lõikame ribadeks või kuubikuteks, paneme kaussi ja peale lisame kuuma teevett, laseme seista u. 10 minutit.
Soojendame pliidil vett keskmise suurusega potis, lisame õli ja kõik toored juurikad.
Kergelt kuumutatud pannile lisame ettevalmistatud kanafilee ja kartulitükid. Maitsestame soola ja pipraga, lisame natukene hapet (äädikas või sidrunimahl).
Serveerime taldrikus või kausis. Kaunistame idude ja rukolaga.
Head isu soovib Dimitri Fomenko!