Huvitaja. Suplusvee kvaliteet Eestis

Milline on suplusvee kvaliteet Eestis ja kuidas seda kontrollitakse, räägib Iiris Saluri Terviseametist; juttu tuleb ka puukidest, sest ainuüksi möödunud nädalaga lisandus 58 uut puukborrelioosi ja 13 entsefaliidi juhtu.
Tunni lõpuosas räägime Joel Ostratiga parima toiduaine konkursil tunnustuse pälvinud Mattias Café OÜ suitsuliha vormikast ja klassikalisest creme bruléest.

Saatejuht on Meelis Süld. Kuulake 2. augustil kell 10.05.

Muusika nimekiri
{{music.Info.STARTTIME | substringtwo}}
{{music.meta.AUTHOR1}} - {{music.meta.SONGNAME}} ({{music.meta.PERFORMER}})

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Kuula veel

Viimati lisatud