Huvitaja. Kalatoidud ja Eesti parimad toiduained (1)

Räägime värskest kalast ja kõigest sellest, milliseid võimalusi üks kala toidutegemisel pakub.
Ahven, siig, koha, haug või kilu - mitmete kokaraamatute autor Merrit Kiho on merekaldest valmis kirjutanud 49 retseptiga raamatu. Uurime temalt, kust kala osta, kuidas valida ja mida süüa teha.
Selgunud on Eesti parimad toiduained. Hakkame suve jooksul neid kõiki tutvustama. Esimesena on külas Farmi Piimatööstuse esindaja ja juttu tuleb parimast toidust tervisele - Farmi Skyrist.
Saatejuht on Krista Taim. Kuulake 24. mail kell 10.05.

Muusika nimekiri
{{music.Info.STARTTIME | substringtwo}}
{{music.meta.AUTHOR1}} - {{music.meta.SONGNAME}} ({{music.meta.PERFORMER}})

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Kuula veel

Viimati lisatud