Huvitaja. Toidujääkide tark kasutamine (3)

Räägime toidu ülejääkidest ja sellest, kuidas neid targalt kasutada.
Milliseid maitsvaid roogi eelmise päeva jääkidest valmistada?
Stuudios on toidublogija ja mitmete kokaraamatute autor Mari-liis Ilover. Hiljuti ilmus temalt ka raamat "Targa kokkaja retseptiraamat. Ülimaitsvalt ülejääkidest". Oodatud on ka kuulajate ideed.

Tunni lõpus teeme juttu Kambodžast, ETVs näeb dokumentaalfilmi "Kolm juveeli", mille autor ja režissöör Gerli Nõmm räägib filmi sünnist.

Saatejuht on Krista Taim. Kuula 23. novembril kell 10.05.

Muusika nimekiri
{{music.Info.STARTTIME | substringtwo}}
{{music.meta.AUTHOR1}} - {{music.meta.SONGNAME}} ({{music.meta.PERFORMER}})

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Kuula veel

Viimati lisatud