Huvitaja. Eesti toidust või selle puudumisest

Jätkame Eesti parimate toiduainete tutvustamist, seekord räägime parimast kondiitritootest. Stuudios on Kalevi tootegrupi juht Kristiina Tambre.
Parimate toiduainete teema andis inspiratsiooni kutsuda külla üks peakokk, kellega arutada saatejuhi provotseeriva hüpoteesi üle: ei ole olemas Eesti toitu või Eesti kööki, sest kõik, mida me toidulaualt leiame ja mida enda omaks peame, on kas saksa, vene või rootsi juurtega.
On see tõesti nii?
Millisest hetkest alates võime tunda uhkust eestlaste loodud köögi üle?

Milline on praegune Eesti kokkade loodav köögikultuur ja selle tulevik? Sellest tuleb arutlema hotell Palace'i peakokk ja Eesti peakokkade ühenduse üks asutaja Andrus Laaniste.

Saatejuht on Greete Palmiste (pildil). Kuulake 19. juulil kell 10.05.

Muusika nimekiri
{{music.Info.STARTTIME | substringtwo}}
{{music.meta.AUTHOR1}} - {{music.meta.SONGNAME}} ({{music.meta.PERFORMER}})

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Kuula veel

Viimati lisatud